Коміки, клоуни і блазні

Коміки, клоуни і блазні

Група італійських депутатів із руху «П’ять зірок» планує на початку жовтня відвідати Росію та окупований нею Крим. На півострів вони, зрозуміло, планують потрапити з російської території. Про це повідомляє російське видання «Коммерсант» із посиланням на депутата від «П’яти зірок» Манліо ді Стефано, члена комітету палати депутатів Італії із закордонних справ.

Серце мільярдера

Серце мільярдера

Недарма кажуть, що краще бути бідним і здоровим, ніж багатим та хворим. Незважаючи на те, що за наявності грошей і хворіти значно приємніше, ніж без них, інколи врятувати життя не допоможуть жодні мільйони. Як повідомляє польська «Газета виборча», 28 липня помер найбагатший бізнесмен Польщі Ян Кульчик, який багато співпрацював і з Україною.

Разом і Путіна легше бити

Разом і Путіна легше бити

Після 10 років планування та року переговорів два європейські виробники бронетехніки, німецький концерн Krauss-Maffei Wegmann (KMW) і французька компанія Nexter, підписали угоду про об’єднання в єдиний концерн Newco, повідомляє «Німецька хвиля». Оглядачі вже встигли назвати такий збройний проект «танковим аеробусом».

Всі статті рубрики