А донор і не знає про недугу…

А донор і не знає про недугу…

Щороку у світі від вірусних гепатитів помирає близько півтора мільйона людей. На жаль, Україна за рівнем поширення гепатиту — на чільному місці серед європейських країн. Медики б’ють на сполох: уже найближчим часом епідемія цієї недуги в нашій країні може стати більш руйнівною, аніж проблема ВІЛ-інфекції.

Кремлівський БЛОКбастер

Кремлівський БЛОКбастер

Як і слід було чекати, Росія все ж використала своє право вето на голосуванні у Раді Безпеки ООН за резолюцію зі створення Міжнародного трибуналу для розслідування катастрофи Боїнга. Незважаючи на те, що «за» проголосували аж 11 країн (утрималися три — Китай, Ангола і Венесуела), єдине «проти» від Росії заблокувало прийняття резолюції. Через те, що РФ є постійним членом Радбезу, на документ було накладено вето.

Влада сили проти сили влади

Влада сили проти сили влади

Антибурштинова кампанія на Поліссі, започаткована Президентом з початку липня, все частіше натикається на масовий спротив місцевого населення. Люди, які звикли отримувати від тисячі гривень до тисячі доларів на день, роздратовані тривалим «простоюванням» і самовільно вирушають у ліс на промисел «сонячного каменю», а на спробу правоохоронців припинити незаконні дії реагують надзвичайно агресивно.

Не судіть — та не судимі будете

Не судіть — та не судимі будете

Попереднє слухання у справі української льотчиці пройшло в режимі повної бойової готовності. От тільки невідомо, хто кого і від кого захищав чи, може, не захищав. Територію навколо Донецького міського суду Ростовської області перевіряли кінологи, будівлю оточили озброєні снайпери та представники ОМОНу.

Жахи вулиці Світлої

Жахи вулиці Світлої

Терористи «ДНР» усе більше нахабніють, обстрілюючи з важкого озброєння не лише позиції сил АТО, а й мирні населені пункти. Як повідомляє прес-центр АТО, попередньої ночі ворог порушував режим тиші з використанням заборонених мінометів, танків та артилерії практично уздовж усієї лінії розмежування.

Всі статті рубрики