Убити «губернатора»

Убити «губернатора»

Перший вибух прогримів у дворі будинку «губернатора» Херсонщини Андрія Путилова: невідомі підкинули бомбу просто під двері, де вона й вибухнула та пошкодила прилеглі будівлі. Правоохоронці з’ясували, що вибуховий пристрій був начинений металевими елементами для збільшення вражаючої дії.

Між небом і землею

Між небом і землею

Популярність здорового способу життя серед українців iз кожним днем зростає. Одні бігають, плавають, танцюють, інші займаються альпінізмом чи рафтингом або ж ходять у гори. Любителі активного відпочинку цими вихідними взяли участь у скайранінгу — бігові на висоті.

По долари — з кайфом

По долари — з кайфом

Першою справою після призначення на посаду начальника Управління внутрішньої безпеки в одеській міліції Костянтина Мчедлішвілі стало затримання на гарячому двох працівників одеської міліції під час отримання ними хабара у сумі 2 тисячі доларів США.

І «підсмажимось», і засмагнемо

І «підсмажимось», і засмагнемо

На Україну насувається аномально висока температура. За даними Гідрометцентру, в найближчий тиждень погода в Україні буде в основному сухою та спекотною. «Короткочасні дощі можливі тільки на заході України», — говорить «УМ» директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда

Напередодні «Мінська»

Напередодні «Мінська»

Ці вихідні були трагічними для української сторони. У суботу в районі 29-го блокпоста на міні підірвалася група бійців. Троє з них загинули на місці. Ще двоє померли згодом у лікарні.

«Айдар сьогодні на 29-му втратив двох Героїв: «Дядя Ваня» і Артем «Німець». Також на міні був поранений iще один айдарівець «Амбал», який наразі в лікарні.

Один в один

Один в один

Підтримувати декомунізацію можна й уникаючи руйнувань та демонтажів, як це на власному прикладі продемонстрували бійці 80-ї аеромобільної бригади. Там, у районі Новоайдара на Луганщині, хлопці за допомогою лише монтажної пінки та фарби перетворили вождя пролетаріату на Кобзаря.

Перші пішли

Перші пішли

Грузинська реформа, американський інструктаж і форма, японські машини та українські поліцейські — це нова українська поліція, яка від суботи почала працювати на вулицях Києва.

У суботу під час церемонії складання присяги на Софійській площі у центрі столиці були присутні Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, мер Києва Віталій Кличко та грузинська реформаторка української поліції Ека Згуладзе.

Всі статті рубрики