Мимо каси

Мимо каси

Ще наприкінці минулого року парламентарії прийняли рішення про використання підприємцями касових апаратів. Виняток становили платники податків, річний дохід яких не перевищує 300 тисяч гривень, продавці на ринках та засобах пересувної торгівлі.

«Бразильський фонтан» в українськiй лiкарнi

«Бразильський фонтан» в українськiй лiкарнi

Шестеро українських художників у рамках соціального арт-проекту Small Heart with Art намагатимуться поліпшити життя маленьких пацієнтів державної лікарні Охматдит — вони зроблять яскравішим навколишній простір і розмалюють корпус, де лікують ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД дітей. «Чому саме цей корпус?

Незвані гості

Незвані гості

Ніч на перше липня в зоні АТО була неспокійною. Якщо раніше терористи обмежувалися артилерійськими обстрілами, то цього разу наважилися на справжній наступ живою силою, втім — безуспішно.

Налякані фоном

Налякані фоном

Українці ще не встигли оговтатися від нещодавньої пожежі у господарстві «Чорнобильська пуща», яка сталася 28 квітня, спричинивши паніку в людей через iмовірне підвищення радіації, як зона відчуження знову запалала.

Субсидію дав — субсидію взяв,

Субсидію дав — субсидію взяв,

І без того зависокий градус невдоволення українців тарифною політикою, зростаючими цінами, відсутністю коштів на найнеобхідніше у Вінниці знову підігріли ще більше.

Із 1 липня 2015 р., згідно з рішенням НКРЄ, анульовано ліцензію на газопостачання ПАТ «Вінницягаз», на його базі створено іншу юридичну особу — ТОВ «ВінницягазЗбут», що й доставлятиме відтепер газ в оселі вінничан.

Невиліковне міністерство

Невиліковне міністерство

Учора під стіни Кабінету Міністрів знову вийшли сотні людей iз плакатами «Геть Квіташвілі!», «Корупціонерів за ґрати!», «Де доступна медицина?», «Так — здоров’ю! Ні — Квіташвілі!» та «Очистіть МОЗ від корупції». Це не перша акція протесту з вимогою звільнити міністра охорони здоров’я.

Всі статті рубрики