Важким мінометом — по Щастю

Важким мінометом — по Щастю

Остання доба в зоні проведення антитерористичної операції минула без втрат — про це на традиційному брифінгу в четвер повідомив речник адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко. Але противник продовжує збройні провокації. Найскладнiшою залишається ситуація на донецькому напрямку.

Із Керчі? Чекай і мовчи,

Із Керчі? Чекай і мовчи,

Дивовижні споруди неземного екстер’єру, космічні літаки і люди в специфічних уніформах — це кадри не із суперкоштовного американського фантастичного фільму про Космос, це реальні кадри з життя, щоправда, майбутнього. І не в далекій Америцi, а в Криму біля Керчі.

Сироватка, без якої не жити

Сироватка, без якої не жити

Цього тижня в лікарні помер 23-річний львів’янин, який отруївся харчами, — не було сироватки проти ботулізму. Хлопця можна було б урятувати, якби в Україні був зареєстрований препарат, необхідний у разі захворювання на ботулізм. Але з минулого року його немає на фармацевтичному ринку України.

Не вмер Данило?..

Не вмер Данило?..

Громадські організації та фонди б’ють тривогу: минає півроку з початку 2015-го, а кроків щодо закупівлі ліків та вакцин за державний кошт досі не здійснено — конкурсних торгів на закупівлі ліків не оголошено, навіть переліку необхідних медзасобів не затверджено.

«Наелектризований» Єреван

«Наелектризований» Єреван

У столиці Вірменії з 17 червня не припиняються акції протесту проти підвищення тарифів на електроенергію. Вранці 23 червня поліція застосувала проти демонстрантів силу і затримала понад 200 активістів та прихильників суспільного руху «Ні грабунку!», яких пізніше відпустили.

«Зуб» даю — за рішення

«Зуб» даю — за рішення

Генпрокурор Віктор Шокін ініціював перед Вищою кваліфікаційною комісією суддів України відсторонення голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка від посади, а також звернувся з поданням до Верховної Ради про надання згоди на затримання та арешт судді. Генпрокуратура повідомила йому про підозру у вчиненні тяжких кримінальних правопорушень.

Всі статті рубрики