Катастрофа чи вбивство?

Катастрофа чи вбивство?

У столичному Історико-меморіальному музеї Михайла Грушевського з’явилося кілька десятків світлин, які нагадують про трагічний для Польщі день 2010 року, коли розбився літак ТУ-154 із польською урядовою делегацією, яка летіла вшановувати пам’ять жертв катинського злочину.

Знову в строю

Знову в строю

Усі пам’ятають, яким авторитетом на Майдані користувалася Афганська сотня. І не випадково — саме люди, які пройшли загартування війною, тоді першими не розгубилися, а показали приклад, як грамотно організувати оборону, проводили перші вишколи, рятували поранених.

Все почалося з миски каші...

Все почалося з миски каші...

Минулого уїк-енду тривожна звістка надійшла з криворізької виправної колонії № 80. Немовби відразу 11 засуджених порізали собі вени на знак протесту проти сваволі адміністрації. До того ж цьому надавався ще й такий собі політичний підтекст. «Від сваволі їхнє терпіння досягло межi.

З’явилися павуки — щедро вродять огiрки

З’явилися павуки — щедро вродять огiрки

На зміну хмарній погоді, яка панувала в Україні минулого тижня, прийде теплий та сонячний початок літа. Про це повідомляють в Укргідрометцентрі. За словами синоптиків, початок літа на більшості території України буде без опадів. «Наразі погоду визначає антициклон, який прийшов з Атлантичного океану, i разом із пониженням тиску привів за собою і дощі з грозами.

Росія готується до трибуналу?

Росія готується до трибуналу?

Минув рік iз моменту затримання та незаконного утримання в Росії української льотчиці Надії Савченко. За цей час відбулися десятки судів, узято свідчення у понад сто тисяч осіб та вчинено чимало слідчих дій. Наразі Слідчий комітет Російської Федерації заявив, що у справі Надії Савченко закінчено попередні слідчі дії і всі матеріали справи отримали її адвокати.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Зелені свята»? Вогонь!

«Зелені свята»? Вогонь!

На Донбасі без змін: на дипломатичному рівні не припиняються заяви керівництва України, ЄС та навіть РФ про необхідність повного виконання Мінських домовленостей, тоді як на лінії розмежування продовжують гинути захисники України та мирні мешканці.

«Равлики» як дзеркало української міліції

«Равлики» як дзеркало української міліції

Справа «Равликів», про яку «УМ» писала минулого тижня, набуває все більшого розголосу. Нагадаємо, що йдеться про трьох активістів, які працювали «під прикриттям» СБУ і затримували сепаратистів (серед яких були і досить поважні «чини» так званої «ДНР») і передавали їх правоохоронним органам.

Всі статті рубрики