Тримаючи марку

Тримаючи марку

Не так давно Еліна Світоліна виступала на «Ролан Гарросі» в юніорському статусі, нині ж на ґрунтових кортах Парижа 20-річна харків’янка — одна з 32 сіяних тенісисток, що ведуть боротьбу за головний трофей відкритого чемпіонату Франції. 19-й номер посіву, який отримала лідерка українського тенісу, вимагає від неї відповідної «статусності».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як українці до Варшави на єврофінал їздили

Як українці до Варшави на єврофінал їздили

Позавчорашній фінал Ліги Європи у Варшаві можна вважати своєрідним тестом для українців на можливість інтегруватися в ЄС не потоком слів, а власним потоком автомобілів і автобусів. Крім рахунку, інтрига матчу на стадіоні «Народовий» полягала в тому, чи зможуть наші любителі футболу забезпечити гідну підтримку футболістам «Дніпра» у двобої з «Севільєю».

А в душі — перемога...

А в душі — перемога...

Поразка, за яку не соромно. Гра, яка запам’ятається надовго. Такими були перші емоції від позавчорашнього фіналу Ліги Європи. Звісно, «Дніпру», як і багатомільйонній армії українських уболівальників, хотілося перемоги. Проте, визнав наставник команди Мирон Маркевич, «трішки більше досвіду й фарту» було на боці «Севільї».

Всі статті рубрики