Обережно, двері зачиняються. Для пільговиків

Обережно, двері зачиняються. Для пільговиків

Із 1 червня ветерани, учасники та діти війни, ветерани праці та потерпілі від Чорнобильської катастрофи, які завжди мали право на безплатний проїзд у метро, втратять таку можливість. Причому станеться це у цілком законний спосіб.

Під градусом інтелектуалізму

Під градусом інтелектуалізму

Напередодні Дня книги та авторського права у Києві відчинив свої двері п’ятий міжнародний «Книжковий арсенал». Як повідомляють організатори форуму, з 22 по 26 квітня у стінах «Мистецького арсеналу» відбудеться більше 200 імпрез для дітей і дорослих: презентації нових книг, проектів, зустрічі з авторами, дискусії, лекції, публічні інтерв’ю, читання і театральні перформанси, у яких візьмуть участь понад 150 провідних видавництв та міжнародних культурних партнерів.

Весна іде, тепло несе

Весна іде, тепло несе

Весняні примхи з приморозками та мокрим снігом наприкінці квітня нарешті припиняються, і до кінця тижня в Україні запанує справжня весняно-літня погода. Синоптики прогнозують до +20 градусів. «Погоду цього тижня будуть визначати антициклони з північного сходу та невеликі циклонічні утворення з південного заходу.

«Це тобі, укропська бандерівко!»

«Це тобі, укропська бандерівко!»

На Наталю Борнякову напали раптово і зненацька близько 20-ї години поруч iз будинком на житловому масиві Придніпровськ, де вона винаймає житло. Троє молодиків ударили молоду жінку в сонячне сплетіння, а потім, відтягнувши до темного закутка, почали бити руками та ногами по обличчю i тулубу.

«Недоторканні» повертаються?

«Недоторканні» повертаються?

У Дніпропетровську — чергова резонансна подія: апеляційний суд області звільнив з-під варти колишніх заступників голів облдержадміністрації і облради Ростислава Ботвінова та Віктора Науменка. Не так давно їх гучно затримали як імовірних організаторів так званих «тітушків», що безкарно протягом тривалого часу нападали на мирних громадян.

«Ведмідь» не вгамовується

«Ведмідь» не вгамовується

Російська Федерація до сьогодні не виконала жодного пункту мінських домовленостей, чому є достатньо доказів і фактів, в тому числі й від спостерігачів місії ОБСЄ, заявляє речник МЗС України Євген Перебийніс. За його словами, російські військові і бойовики жодного дня не дотримувалися режиму припинення вогню і не припиняли обстріли українських військових.

Достукатися до небес

Достукатися до небес

Шахтарський з’їзд, який розпочався у столиці у вівторок, продовжився учора велелюдними мітингами самих шахтарів, які кількатисячною колоною «навідалися в гості» до адміністрації Президента, Кабінету Міністрів та інших державних адміністративних будівель.

Всі статті рубрики