Москва шкірить ядерні зуби

Москва шкірить ядерні зуби

Третій російський атомний підводний човен класу Борей-К-550 «Олександр Невський» введено в експлуатацію на цьому тижні, повідомила агенція ТАСС. Російські та західні фахівці вважають субмарини цього класу складними до викриття та потенційно смертоносними. Човен має на озброєнні ракети «Булава» з ядерними боєголовками.

У червоних косинках замість чадри

У червоних косинках замість чадри

До оригінального рішення прийшла турецька комуністична партія, готуючись до парламентських виборів у червні. Свій виборчий список комуністи заповнили винятково жінками — загалом це 550 кандидаток. Згадана політична сила має мізерні шанси пройти до парламенту, але таким небуденним чином хоче привернути увагу до становища жінок у цій країні.

Засмага кольору нафти

Засмага кольору нафти

Минулих вихідних на російському траулері «Олег Найдьонов», який перебував в Атлантичному океані поблизу Канарських островів, у машинному відділенні спалахнула пожежа. Моряки не змогли впоратися з нею самостійно, тому іспанська берегова охорона відтранспортувала судно до порту центрального острова архіпелагу Гран Канарія.

Перегуглили

Перегуглили

Європейська комісія висунула офіційне обвинувачення інтернет-гіганту Google. Йдеться про зловживання компанією її домінуючою позицією на ринку, повідомляє агенція «Рейтер». Це одна з найвідоміших і найбільших антимонопольних справ в історії Європейського Союзу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики