«Ми — те, що ми п’ємо»

10.04.2015
«Ми —  те, що ми п’ємо»

Під час занять спортом не забувайте про водний баланс!

Експерти в галузі фітнесу наголошують: під час занять спортом дуже важливо вживати воду, адже вона підвищує швидкість спалення калорій, забезпечує охолодження організму, зменшує навантаження на серце та знижує ризик травмувань м’язів. «Переоцінити значення води для організму неможливо, тому що людина складається з води більше ніж на 70%, — зауважує столичний фахівець фітнесу Нінель Носуленко. — Перефразувавши відомий вираз, можна сказати: «Ми — це те, що ми п’ємо». Якісна природна вода — невід’ємний атрибут спорту, фітнесу та здорового способу життя. Відновлювати кількість рідини, витраченої упродовж тренувань, дуже важливо».

Як наголошують фахівці, природна вода, яку людина вживає під час занять фітнесом, має бути кімнатної температури. Пити її необхідно до, під час та після тренування, рівномірно розподіляючи кількість випитої рідини. Фізичні навантаження не повинні супроводжуватися відчуттям спраги, адже спрага — це показник зневоднення організму.

Споживання достатньої кількості якісної природної води в поєднанні з фізичними навантаженнями дає найкращий результат — добре самопочуття та чудовий зовнішній вигляд.