Дніпро з берегів не вийшов

Дніпро з берегів не вийшов

Хотілося б вірити, що на цьому конфлікт у владі вирішено. Вчора, в ході робочої поїздки до Дніпропетровської області, Президент Петро Порошенко представив нового голову обласної державної адміністрації — 43-річного Валентина Резніченка. Цей близький соратник глави АП Бориса Ложкіна досі обіймав посаду запорізького «губернатора».

Справжні друзі — за мир

Справжні друзі — за мир

Німеччина готова надати Україні всю необхідну підтримку для здійснення масштабних реформ. У цьому канцлер ФРН Ангела Меркель запевнила Голову Верховної Ради Володимира Гройсмана під час зустрічі в Берліні. За словами Гройсмана, під час зустрічі з Меркель він відчув, що в її особі «ми маємо партнера і справжнього друга України».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Раціональний комфорт

Раціональний комфорт

Українці «прикидають», у скільки тепер обходитимуться послуги ЖКГ. У квітні мають прийти платіжки, де вартість опалення та газу буде пораховано по-новому. Однак це — вкладення в європейське майбутнє наших дітей.

Радикально — за справедливість

Радикально — за справедливість

За два місяці роботи нової Верховної Ради України народні депутати від фракції Радикальної партії Олега Ляшка домоглися прийняття низку соціально важливих законів, зокрема: відстояли пільги для більшості категорій нужденних, вибороли гроші на дитячу лікарню «Охматдит», захищають право жінок достроково виходити на пенсію та багато іншого.

Всі статті рубрики