«Старику» — 70!

«Старику» — 70!

70 років виповнилося заслуженому артистові України Вілорію Пащенку, відомому за роллю Воробйова у фільмі Леоніда Бикова «У бій ідуть лише «старики». Акторське ремесло він опанував у Київському державному інституті театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, а творчий шлях розпочався на кіностудії ім. Довженка.

Почалося?

Почалося?

Серія терактів докотилася і до досі «мирної» й стабільної Дніпропетровщини. У середу о 12:40 невідомі особи підірвали рейки на залізничному перегоні Демурине — Просяна, що на кордоні Покровського та Межівського районів, які межують iз Донецькою областю. У цей час тут проїздив товарняк iз 56 вагонів, завантажених вугіллям.

Весна іде, весні дорогу

Весна іде, весні дорогу

Після нетривалих зимових заморозків синоптики нарешті прогнозують стійке потепління. Уже до кінця тижня стовпчики термометра піднімуться до +9 — +15. Опадів не очікується, лише на заході можливі короткочасні дощі. Щоправда, вночі температура повітря іще опускатиметься до 0-5° тепла, на Лівобережжі та в Криму — до 1-6°.

Посміхайтеся, вас арештовують!

Посміхайтеся, вас арештовують!

Журналісти, які пропустили позавчорашнє засідання Кабінету Міністрів, гірко про це пошкодували: такого видовища у стінах Будинку уряду ще не було! Просто під час засідання було арештовано голову Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

Стрункіше, «Правий сектор»!

Стрункіше, «Правий сектор»!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перший віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій вважає, що бойовики і російські війська готують найактивнішу атаку на Україну. За словами екс-секретаря РНБО, перед усіма великими атаками терористи, як і зараз, багато говорили про начебто невиконання Україною Мінських домовленостей. До того ж такий прогноз підтверджують не лише дані української розвідки, а й розвіддані НАТО та США.

Волноваха-2

Волноваха-2

Ще не так давно весь світ відгукнувся на трагедію під Волновахою, коли пасажирський автобус потрапив під обстріл російських «Градів». І ось нова біда: у середу близько дев’ятої вечора в районі Майорська на міні підірвався пасажирський автобус «ЛАЗ», який рухався з Артемівська до Горлівки.

Квіти від Вахтанга Кікабідзе

Квіти від Вахтанга Кікабідзе

Учора легендарний грузинський співак, актор і режисер Вахтанг Кікабідзе відлетів із Києва додому після всеукраїнського туру під назвою «Мої непопулярні пісні». Живий голос улюбленого співака мали змогу почути глядачі Львова, Києва, Харкова та Одеси. Цей тур по-своєму виявився символічним: свої виступи Кікабідзе присвятив Небесній сотні, а виручені кошти перерахував сім’ям загиблих героїв.

Всі статті рубрики