ХРОНІКА

25.03.2015

Шахи

На чемпіонаті світу серед жінок у Сочі тривають матчі третього раунду — 1/8 фіналу. На цій стадії представлені дві українські шахістки, сестри Музичук зі Львова. Молодша, Марія, в першій партії класичних шахів чорними фігурами обіграла екс-чемпіонку світу Антоанету Стефанову з Болгарії, а старша, Анна, білими розписала нічию з грузинкою Лелою Джавахішвілі. Учора суперниці помінялися фігурами.

Футбол

Минулих вихідних у Сухумі відбувся неофіційний товариський матч між збірними двох невизнаних сепаратистських республік Абхазії і «ЛНР». Попри те, що за луганців виступило немало професіоналів (із досвідом ігор за «Зорю», алчевську «Сталь», «Макіїввугілля» тощо), перемогла Абхазія — 1:0.

«Формула-1»

У разі успішного остаточного медобстеження спеціалістами ФІА, яке пройде в четвер на автодромі Сепанг, Фернандо Алонсо повернеться за кермо свого боліда і зможе взяти участь у Гран-прі Малайзії, другому етапі ЧС-2015. Про це йдеться в повідомленні команди «Макларен», за яку виступає іспанець. Досі Алонсо тренувався на стимуляторах — після того, як потрапив у серйозну аварію на передсезонних тестах у Барселоні.