Посягання на Матір Божу

Посягання на Матір Божу

На Тернопільщині — чергове напруження ситуації навколо Свято-Успенської Почаївської лаври. Дещо раніше на багатьох інтернет-ресурсах було поширено інформацію про запланований «Хресний хід» чудотворної ікони Почаївської Божої Матері східною Україною, Білоруссю і Росією.

Помста з багатьма невідомими

Помста з багатьма невідомими

Жертвами жорстокості у Харкові стають не лише українські патріоти, а й люди зовсім мирних професій. Днями троє невідомих зловмисників підстерегли біля його власного будинку й жорстоко побили головного дитячого нейрохірурга України Олександра Духовського. І, судячи з отриманих травм, він таки надовго потрапив на лікарняне ліжко.

Трамвай бажань

Трамвай бажань

Із понеділка у школярів, що вже трішки стомилися від навчання, почалися весняні канікули. А в їхніх батьків — пошук ідей, як допомогти своїм чадам провести їх не тільки весело, а й цікаво і з користю. І не вдома перед телевізором чи комп’ютером — а на свіжому повітрі, з книжкою та ровесниками.

У Камбоджі все спокійно

У Камбоджі все спокійно

Міжнародна організація кримінальної поліції на прохання правоохоронних органів Камбоджі оголосила в розшук українського депутата Миколу Княжицького за начебто зґвалтування 9 вересня 2011 року. Повідомлення, опубліковане на сайті Інтерполу, впродовж останніх двох днів активно поширюють користувачі соціальних мереж.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Самозванці знову кличуть ведмедя

Самозванці знову кличуть ведмедя

Бажання України залучити миротворців ООН для врегулювання ситуації на Донбасі вкрай дратує не лише Кремль, а й його маріонеток iз «ДНР» та «ЛНР». Одразу після візиту в Україну заступника Генсекретаря ООН Гелен Кларк (на її зустрічі з Президентом Порошенком позавчора саме обговорювали можливість затвердження відповідного мандата Ради безпеки та Генасамблеї ООН i залучення «блакитних шоломів»), як учора з російського парламенту почали лунати погрози повторно надати президенту РФ право вводити війська в Україну.

Яценюкгейт

Яценюкгейт

Аби ніхто не заважав твоїм корупційним діям, треба очолити боротьбу з корупцією! Здається, нинішній Кабмін Арсенія Яценюка взяв на озброєння саме цю цинічну тезу. Адже про масштабні зловживання у нинішній виконавчій владі говорять уже не тільки пересічні українці, а й державні чиновники.

Всі статті рубрики