Про Кремль пам’ятають

Про Кремль пам’ятають

Президент США Барак Обама оголосив про продовження на один рік терміну дії низки санкцій проти Росії у зв’язку із ситуацією в Україні. Відповідне рішення оприлюднено на сайті Білого дому в ніч на 4 березня. Як пояснив Обама, влада США вирішила продовжити обмежувальні заходи, оскільки дії, які спричинили їх запровадження, Росія так і не припинила.

Нафта опуститься до $20 за барель?

Нафта опуститься до $20 за барель?

Сполучені Штати накопичили таку кількість нафти-сирцю, що для її зберігання вже не вистачає резервуарів. Американські запаси нафти сягнули найвищого рівня за останні 80 років, повідомляє «Ассошіейтед пресс». Аналітики вважають, що найближчими місяцями це може спричинити подальше падіння світових цін на нафту та бензин.

Справа Сталіна живе і перемагає

Справа Сталіна живе і перемагає

Музей політичних репресій «Перм-36» оголосив на своїй інтернет-сторінці про самоліквідацію. Як причину називають невдалі переговори з адміністрацією Пермського краю про його збереження. У червні минулого року співробітники музею повідомили про закриття своїх просвітницьких проектів, оскільки не дочекалися фінансування з регіонального бюджету, обіцяного раніше губернатором Віктором Басаригіним.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Озброєні й небезпечні

Озброєні й небезпечні

Останніми роками китайці постійно збільшують витрати на оборону. Новий оборонний бюджет, який буде оголошено сьогодні, у перший день щорічного засідання Народних зборів (парламенту), порівняно з минулорічним зросте на 10 відсотків і становитиме 145 мільярдів доларів, повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на урядові джерела.

Всі статті рубрики