Троє братів і десять мільйонів

Троє братів і десять мільйонів

Прокуратура Полтавщини завершила досудове розслідування кримінального провадження щодо колишнього очільника облуправління ДАІ Петра Блажівського, котрий у грудні 2014 року погорів на отриманні хабара в сумі 18 тис. доларів. За словами прокурора Полтавщини Яна Стрелюка, як самому Петру Блажівському, так і його трьом адвокатам відкрито доступ до матеріалів справи.

П’ять років знущань над пенсіонерами

П’ять років знущань над пенсіонерами

Так повелося здавна, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККСУ) є органом особливим. У тому розумінні, що служителів Феміди тут притягують хоча б до якоїсь відповідальності катастрофічно рідко. Фактично йдеться про одиниці з сотень. Та й ті швидше для «галочки». Бо система себе захищати вміє, а точніше — захищати суддів, яких часто-густо залишається тільки карати.

Задля піару чи результату?

Задля піару чи результату?

Учора о шостій ранку слідчі столичної прокуратури спільно з працівниками міліції без попередження почали проводити обшук Головного управління ДАІ в Києві. Приводом стали кримінальні провадження за фактами безпідставного притягнення до адміністративної відповідальності активістів громадського руху «Автомайдан» та інших учасників мирних акцій протесту під час Революції гідності.

Всі статті рубрики