Бандерівська абетка

Бандерівська абетка

Маленький воїн із незвичним ім’ям Алярмик (від слова «алярм», що використовувалось колись серед бійців Української повстанської армії як заклик до готовності діяти в разі небезпеки) народився трохи більше року тому в Тернополі. Точніше — вийшов iз-під пера відомого тернопільського історика і громадського діяча Олега Вітвіцького, який вирішив створити для дітей саме українського патріотичного героя в піку різним Бетменам і тому подібним персонажам.

«Градом» — по храму

«Градом» — по храму

Попри те, що терористи всіляко позиціонують себе як ревні християни та борці за утвердження православного «русского міра», від їхніх рук потерпають не лише житла мирних мешканців, а й храми. Днями снаряди «Граду» практично вщент зруйнували кам’яну православну церкву, збудовану ще в 1840-му році, у селі Троїцьке Попаснянського району на Луганщині.

Вимушені канікули

Вимушені канікули

Зима вже позаду, а разом з нею, здавалося, і застуди мали б піти геть. Однак рівень захворювань на грип та ГРВІ серед дітлахів не знижується. Більше того — на кінець лютого СЕС зафіксувала у київський області найвищий показник захворюваності на грип та ГРВІ.

«Грачi» налетiли

«Грачi» налетiли

Либонь, відтепер «друзі» українського Президента, які час від часу докоряли йому за наявність власності в анексованому Криму, зокрема Севастопольського морського заводу, можуть заспокоїтися.

Надія згасає

Надія згасає

Надія Савченко, котра для всього світу стала уособленням України, що бореться, офіційно стала Героєм — Президент України Петро Порошенко підписав указ про присвоєння мужній українці звання «Герой України». «Надія є символом незламності українського духу і героїзму, символом того, як треба захищати і любити Україну. Символом нашої перемоги», — зазначив він.

Окупанти грають у піжмурки

Окупанти грають у піжмурки

Спостерігачів ОБСЄ мають розмістити на всіх точках порушення режиму припинення вогню на сході України, вважають лідери країн «нормандської четвірки» — ФРН, Франції, України та РФ. Такої думки глави держав дійшли під час телефонної розмови. Зокрема, йдеться про десять таких точок (населених пунктів), де порушується режим тиші: Щастя, Попасна, Станиця Луганська, Кримське, Авдіївка, Волноваха, Гранітне, Луганське, Широкино, район Донецького аеропорту.

Всі статті рубрики