«Розклали» французів як по нотах

«Розклали» французів як по нотах

Перший раунд «плей-оф» Ліги Європи-2014/2015 українські клуби пройшли без втрат. «Динамо» вдома вдалося відіграти мінімальну фору, яку після першого матчу мав французький «Генгам». А «Дніпро», у котрого перед грою-відповіддю був комфортний запас у два м’ячі, у повторному поєдинку в гарячих Піреях не дозволив себе «затоптати» грецькому «Олімпіакосу».

Провокація «засланих козачків»

Провокація «засланих козачків»

Суттєвий грошовий штраф та один або кілька домашніх матчів у єврокубках без глядачів — таким може бути санкція УЄФА проти київського «Динамо». Підстава — дії вболівальників «біло-синіх», які влаштували безлад на трибунах і бігових доріжках НСК «Олімпійський» наприкінці матчу з «Генгамом», коли рахунок уже був 3:1.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розгром — для розігріву

Розгром — для розігріву

Майже три місяці без серйозної роботи «сиділи» футболісти українських клубів, очікуючи належних умов для поновлення національної першості. Коли прийшов час закочувати рукава, «Чорноморець» та «Іллічівець» у матчі-«відкритті» розписали сумну й невиразну мирову. Тоді подумалося, що «пробудження» учасників прем’єр-ліги від зимової «сплячки» може вийти затяжним та мало цікавим.

Всі статті рубрики