Гаряче вугiлля

Гаряче вугiлля

Учора шахтарі з Нововолинська знову пікетували Верховну Раду та Кабмін, вимагаючи виплати заборгованостей із заробітної платні та заборони на закриття працюючих шахт. Гірники скаржаться, що ситуація вже дійшла до критичної точки, а влада замість думати про економічне становище країни користується правилом «продати подешевше, купити подорожче».

Море по коліна...

Море по коліна...

П’яний суддя за кермом позашляховика BMW X5, з вогнепальною зброєю в руках, нецензурною лексикою, бажанням відкупитись та погрозами розправи з боку столичного прокурора — це не кадр із фільму, а реалії на українських дорогах. Саме таку поведінку 33-річного судді Макарівського районного суду Київської області Владислава Оберемка зафіксувала камера помічників дорожніх патрулів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кривавий «Оплот»

Кривавий «Оплот»

Після теракту, що стався минулого тижня на проспекті Маршала Жукова у Харкові, правоохоронці затримали вже 11 чоловік, яких підозрюють у причетності до цього страшного злочину. Днями за ґратами опинився і безпосередній організатор та виконавець злочину — 36-річний харків’янин на прізвисько «Рудий».

Не воюєш — плати

Не воюєш — плати

Про те, що участь у війні, яка триває на сході, мають брати лише добровольці-професіонали, які мають міцну внутрішню мотивацію, а ті, хто не хоче воювати, мають підтримати армію матеріально, комбат «Донбасу», а нині — народний депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко говорив уже давно. «На фронті не потрібні люди, що не бажають воювати.

«Фейкова» демілітаризація

«Фейкова» демілітаризація

Ще минулої п’ятниці Президент Петро Порошенко наголосив, що українські військові готові повернути важку техніку на попередні рубежі й дати відсіч у випадку невиконання мінських домовленостей супротивником (нагадаємо, що ЗСУ почали відвід артилерії калібром 100 мм ще у четвер).

Нам потрiбна Надiя

Нам потрiбна Надiя

Надію Савченко, яка нині перебуває у тюремній лікарні «Матроська тиша», взяли під посилену охорону. Причиною надзвичайних заходів стало нещодавнє фейкове повідомлення телеканалу «РЕН ТВ» про смерть українки. Сестра ув’язненої, Віра Савченко, якій вдалося побачитися з сестрою, повідомила, що в Надії почалися серйозні проблеми зі здоров’ям.

Всі статті рубрики