Багатий бідному не товариш

Багатий бідному не товариш

Британська гуманітарна організація «Оксфам інтернешнл», яка об’єднує під своїм дахом 17 міжнародних конфедерацій, що працюють у 94 країнах світу і налічують близько 6 тисяч співробітників, намагається знайти шляхи боротьби з бідністю та несправедливістю у світі. А щоб ситуацію було легше оцінити, регулярно складає звіти про розподіл багатства в різних країнах світу. Останній такий звіт, за 2014 рік, уже встиг викликати бурю емоцій як серед експертів, так і серед широкого загалу.

Реформи, агов!

Реформи, агов!

ІУкраїна залишається «на дні» за рівнем економічних свобод. Про це свідчить оприлюднений позавчора ввечері 21-й «Індекс економічних свобод», що починаючи з 1995 року спільно укладають американська ділова газета «Уолл-Стріт джорнел» та аналітичний центр «Херітедж фандейшн».

Де «зелені чоловічки» — там війна

Де «зелені чоловічки» — там війна

Парламент Білорусі ухвалив закон, згідно з яким, поява будь-яких мілітаризованих формувань на території республіки вважатиметься актом агресії. І не має значення, чи це будуть регулярні війська, чи так звані «зелені чоловічки» без ідентифікаційних знаків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики