Арт-переселенець

Арт-переселенець

Культурний простір столиці почав змінюватися завдяки появі ще однієї інституції — донецького мультидисциплінарного культурного проекту «Ізоляція», територію якого у рідному місті бойовики так званої «ДНР» захопили на початку літа минулого року. Сьогодні, за словами засновниці фонду Любові Михайлової, у підвалах, де чотири роки жило мистецтво, сепаратисти утримують понад сто заручників у нелюдських умовах. Тож, як би Михайловій не хотілося повернутися на малу Батьківщину, назад вороття немає. Принаймні найближчим часом.

Час музею

Час музею

За останні роки київський музей Тичини на вулиці Терещенківській став чи не найвідвідуванішою установою столиці, адже тут, окрім цікавої експозиції, постійно проводять різноманітні акції, що свідчить про переформатування зберігача спадщини у справжній культурний простір європейського зразка. Виробивши свою внутрішню маркетингову політику, музей сьогодні створив бренд, який помітний і визнаний в Україні і за кордоном.

Воїни світла просяться в Україну

Воїни світла просяться в Україну

ІЕкс-«Ляпіс Трубецькой» Сергій Міхалок та його продюсер Антон Азізбекян попросили право на постійне проживання в Україні. При цьому від білоруського громадянства музиканти не відмовляються. Міхалок пояснив, що підтримка гуртом «Ляпіс Трубецькой» революційних подій в Україні негативно і вороже сприймається владою Білорусі та Росії.

Зберегти в душі різдвяне тепло

Зберегти в душі різдвяне тепло

Зимові свята, як завжди, минули стрімко. Наче й вихідних днів було предостатньо, наче й святкували весело і славно, а все одно залишилося враження, що чогось не встигли, не закарбували в пам’яті цікаві моменти, миті, які сьогодні вже стали історією.

Персона ґрата по-французьки

Персона ґрата по-французьки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сьогодні у столичному кінотеатрі «Київ», а найближчим часом у Харкові, Одесі, Вінниці, Львові, Чернівцях, Дніпропетровську, Запоріжжі та Маріуполі розпочнеться 10-й фестиваль найгучніших французьких кінопрем’єр року — «Вечори французького кіно».

Всі статті рубрики