Про них не забули

Про них не забули

Учора світ відзначав Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, встановлений Генеральною асамблеєю ООН iз нагоди визволення 27 січня 1945 року в’язнів нацистського концтабору Аушвіц-Біркенау в польському місті Освенцім. Головні урочистості розпочалися вчора на території колишньої катівні з покладання квітів перед «Стіною смерті» біля 11-го Блоку.

Біла облога

Біла облога

Нью-Йорк разом із майже усім північно-східним регіоном США та частиною сходу Канади фактично «зупинився» з наближенням рекордного за потужністю снігового шторму. Надзвичайний стан оголошено у штатах Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Коннектикут, Род-Айленд, Массачусетс та Нью-Гемпшир. Раніше метеорологи попередили, що найближчим часом у регіоні випаде до 90 см снігу, а пориви вітру подекуди сягатимуть 130 км на годину. Очікується, що шторм може вразити 60 мільйонів мешканців Східного узбережжя США.

Наді — волю. В обмін на скасування санкцій?

Наді — волю. В обмін на скасування санкцій?

За даними сайта «Європейськаї правда», початок обговорення показав не таку оптимістичну картину з підтримкою Києва, на яку сподівалися українські депутати. Лише невелика частина промовців звертала увагу на останні обстріли бойовиками житлових кварталів. Ще менше депутатів зазначали, що Росія постачає озброєння, бійців та здійснює фінансову підтримку бойовиків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики