За руку з черепахою

За руку з черепахою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Що принесе у книжкову сферу, крім підвищення цін і результатів низки літературних премій, новий 2015 рік — поки що не знає ніхто. Сподіваємося, будуть у ньому яскраві спалахи, зокрема в літературі для дітей і підлітків. Нині «Україна молода» добрала сім яскравих дитячих книжок, що побачили світ наприкінці 2014-го, — з них і почнемо новий літературний рік.

«Що для вас метро?»

«Що для вас метро?»

Документальний мюзикл «Тунель свідомості» Тімо Новотни дає можливість по-новому поглянути на метро — звичний об’єкт міської інфраструктури. У п’яти короткометражних історіях автор фільму порівнює людей і контрасти суспільства, ставлячи єдине запитання «Що для вас метро?» у підземках великих міст: Нью-Йорка, Лос-Анджелеса, Токіо, Гонконга і Москви.

Перестаньте красти!

Перестаньте красти!

Перед входом в адміністративний корпус кіностудії Довженка нервово курять продюсери і кінокритики. Поруч проходить віце-прем’єр-міністр, міністр культури В’ячеслав Кириленко. Подає всім руку. Гендиректор кіностудії Олесь Янчук за кілька хвилин ходьби від урядової машини в зал, де має проходити нарада з питань розвитку української кіноіндустрії, намагається розказати Кириленку всю історії студії — від Довженка до свого фільму «Залізна сотня», реклама якого висить на цілу велетенську стіну.

Всі статті рубрики