Ігри з гранатометом

Ігри з гранатометом

Черговою жертвою підпільних злочинців у Харкові стало приватне підприємство «Харківрегіонгаз». Снаряд, випущений із реактивного штурмового гранатомета, на якому попередньо увімкнули годинниковий таймер, поцілив у стіну промислової будівлі, внаслідок чого утворився 40-сантиметровий отвір.

«Маланка» переселилася в місто

«Маланка» переселилася в місто

Свято Маланки на Новий рік за старим стилем — це давня традиція українського народу. Учасники театралізованого дійства щороку перевдягалися в різних кумедних персонажів і з яскравою народною виставою мандрували від хати до хати. В незалежній Україні цю традицію почали відроджувати.

Обід із вогником

Обід із вогником

Гучний вибух, що днями стався в кафе «У фонтана» в центрі Ізмаїла, було чути в усіх кінцях невеликого міста. Місцеві жителі, налякані нещодавніми подіями в Одесі, вже подумали про найгірше. Одразу поширилися чутки про черговий теракт. Утiм міліція одразу спростувала домисли, заявивши, що причиною трагедії стало порушення техніки безпеки в закладі громадського харчування, що призвело до загоряння газового балону.

Звіринець «посунули»

Звіринець «посунули»

Будівельні організації не полишають спроб відхопити під забудову ласі шматочки в центрі столиці. Втім прості кияни мають свою точку зору на доцільність використання столичної землі. Днями група активістів із красномовними плакатами та фігурками тварин влаштувала пікет біля Київського зоопарку, протестуючи проти будівництва 15-поверхової комерційної висотки безпосередньо над вольєрами для тварин.

Не пий воду — в лікарні опинишся

Не пий воду — в лікарні опинишся

Після різдвяних свят в одному з мікрорайонів Києва були зафіксовані масові випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію. Причиною отруєння стали не минулорічні салати чи передозування алкоголем — мешканці одразу п’ятьох вулиць Бортничів отруїлися проточною водою з-під кранів.

Перемир’я у вогні

Перемир’я у вогні

Зустріч у «нормандському форматі» на рівні президентів Франції, України, Росії та канцлера Німеччини з вирішення української кризи, яка раніше планувалася на 15 січня в Астані, перенесено «на декілька тижнів». За словами голови комітету Європарламенту з питань закордонних справ Ельмара Брока, зустріч не відбудеться через «відсутність прогресу з низки питань».

Всі статті рубрики