Щоб усі боялись і не насміхались?

17.12.2014
Щоб усі боялись і не насміхались?

«Міс світу-2014» Ролен Стросс зі своїми «заступницями».

Упродовж наступного року корону «Міс світу» носитиме 22-річна південноафриканська красуня Ролен Стросс. Саме вона здобула перемогу у конкурсі, що відбувся в ніч із неділі на понеділок у Лондоні. Титул першої віце-міс дістався Едіні Кулсар з Угорщини, а третє місце посіла Елізабет Сафріт зі США.

19-річна львів’янка Адріана Хасаншин, яка представляла Україну, не пройшла навіть у фінал змагань. Загалом у 64-му конкурсі «Міс світу» взяли участь дівчата зі 122 країн.

Не увійшла до фінальної десятки й «міска» з Росії Анастасія Костенко. Хоча напередодні конкурсу російські ЗМІ майоріли заголовками на кшталт «Міс Росії пророкують корону». Згідно з цими повідомленнями, саме Костенко нібито мала найбільші шанси на перемогу за оцінками букмекерів.

Як і належить представниці «великої і могутньої» в питанні телевізійної пропаганди країни, свою невдачу росіянка пояснила... страхом світу перед Росією. «Я, звісно, не можу судити про політичну складову результатів конкурсу, але інтерес (до мене) був підвищений. Постійно запитували, де «Міс Росія», цікавилися моїм ставленням до президента (Володимира Путіна). Я вважаю, що в Росії є сила, що Росію бояться», — заявила Настя в інтерв’ю телеканалу «Раша тудей».

«Міс світу-2014» Ролен Стросс навчається в медичному інституті. Її батьки — також медики, тож дівчина продовжує сімейну династію. А паралельно — досить успішно підробляє моделлю. Заради участі в конкурсі Ролен довелося тимчасово залишити навчання, а після перемоги вона не зможе повернутися в інститут, аж доки не передасть титул своїй наступниці. Адже обов’язки «Міс світу» не залишають часу на будь-яку іншу діяльність — постійно доводиться бути в роз’їздах, займатися благодійною та просвітницькою діяльністю. Проте красуня з ПАР переконана, що по завершенні каденції обов’язково поновиться в інституті, адже переконана, що медицина — її покликання.

Водночас міс Стросс не приховує, що й про звання королеви краси мріяла з дитинства.

Щодо особистого життя, то, за словами дівчини, їй зараз не до романів — і без того ніколи вгору глянути. Щоправда, інформувати увесь світ про свої почуття Ролен не збирається, тому попередила, що коли в неї й з’явиться бойфренд — ніхто чужий про це не дізнається.