Жодна імперія не вічна

Жодна імперія не вічна

Минулий тиждень завершився однією із найпомітніших подій у літературному середовищі — врученням премії «Книга року ВВС» у готелі на Воздвиженці. До складу журі входили професорка Національного університету «Києво-Могилянська академія» Віра Агєєва, головна редакторка «ВВС Україна» Ніна Кур’ята, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк, письменниця, радник з питань культури ЄБРР Світлана Пиркало і поет Тарас Федюк.

Ладо Ладі

Ладо Ладі

У 2014-му «зіркою» сучасного мистецтва Європи нарешті стала 33-річна киянка, концептуальна художниця та перформерка Лада Наконечна. 12 грудня у Національному художньому музеї їй вручили премію Малевича, засновану польським урядом у 2008-му.

Польоти уві сні та наяву

Польоти уві сні та наяву

«Ах, Алісо, ось би зустрітися нам...» — співається в пісні гурту «Секрет». Киянам же неймовірну зустріч з Алісою під Новий рік подарує Компанія SVI. Аби побачити балетно-циркове Fairytale Show («Казкове шоу») за мотивами казки Льюїса Керролла «Аліса в Задзеркаллі», варто завітати до Палацу спорту з 20 до 24 грудня.

«І благослови у добрий час»

«І благослови у добрий час»

Різдвяна концертна програма «Боже, Україну збережи!» відбудеться у рамках спільного проекту Національної радіокомпанії (НРКУ) та Національної телекомпанії України «Мистецькі історії» 19 грудня у Великій концертній студії Будинку звукозапису НРКУ (на вулиці Леоніда Первомайського, 5-a, станція метро «Кловська»).

Всі статті рубрики