Із багажем дитячих помилок

Із багажем дитячих помилок

Здавалося, після чемпіонського виступу української жіночої «естафети» на Сочинській олімпіаді одна з її лідерок — Валентина Семеренко мала б перерости традиційну для недосвідчених біатлоністок «дитячу хворобу». Однак на етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені Валя знову згадала старі добрі часи й «запорола» останній постріл.

Сльози розпачу

Сльози розпачу

Жодних ілюзій стосовно виступу нашої жіночої збірної на чемпіонаті Європи-2014 не було. Досвідчений наставник української команди Леонід Ратнер не приховував, що, опинившись у групі «смерті», шансів на вихід до наступного раунду у його підопічних практично немає. Розуміла це й віце-президент Федерації гандболу України Зінаїда Турчина, прирівнюючи до подвигу можливість українських гандболісток подолати перший груповий раунд Євро.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Украдене щастя

Украдене щастя

Минулий сезон став найбільш урожайним для українських команд у Лізі Європи. Уперше з часів «ребрендингу» другого за рейтингом клубного турніру Старого світу до його «плей-оф» пробилося одразу чотири наші команди. Натомість у весняній частині поточного розіграшу ЛЄ зіграють лише двоє вітчизняних повпредів — «Динамо» та «Дніпро», при цьому дніпропетровський клуб до «топ-32» турніру потрапив в останній момент.

Як Дені Сашкові зуб дав

Як Дені Сашкові зуб дав

Імовірно, в наступному році Олександр Усик отримає право взяти участь у титульному бою за пояс чемпіона WBO в першій важкій вазі (до 90,89 кг). Його суперником може бути німець Марко Хук — якщо до того часу збереже нинішній лідерський статус. Минулої суботи 27-річний кримчанин відстояв звання інтерконтинентального чемпіона за версією WBO, перемігши в київському Палаці спорту Дені Вентера з ПАР, і піднявся в рейтингу WBO з сьомого на п’яте місце.

Всі статті рубрики