Хочеш у Росію? Покажи пальчики!

Хочеш у Росію? Покажи пальчики!

Президент Росії Володимир Путін підписав указ, згідно з яким для отримання російської візи іноземці повинні здавати свої біометричні дані, повідомляє інформаційний портал Lenta.ru. Отже, починаючи з 10 грудня цього року, при оформленні візи для в’їзду в Росію чи отриманні транзитної візи для іноземців і осіб без громадянства запроваджується обов’язкова процедура сканування папілярних візерунків усіх пальців рук.

Усі за одного

Усі за одного

Уже кілька днів поспіль передмістя американського міста Фергюсон охоплене полум’ям. Пік заворушень припав на понеділок-вівторок, коли розлючений натовп підпалив кілька будинків та авто, а також почав трощити магазини. Таку реакцію викликало рішення журі присяжних не висувати обвинувачення білому поліцейському за вбивство 18-річного афроамериканця Майкла Брауна, повідомляє «Євроньюз».

Місце джихадиста порожнім не буває

Місце джихадиста порожнім не буває

Радикальне угруповання «Ісламська держава Іраку та Леванту», яке воює в Сирії та Іраку, припинило ретельно перевіряти добровольців, які прибувають з усього світу для поповнення його лав. На думку експертів, за цим приховується бажання розбудувати організацію, щоб вона зайняла місце «Аль-Каїди».

У Гонконгу розганяють «Майдан»

У Гонконгу розганяють «Майдан»

Гонконгівському «Майдану», схоже, невдовзі буде покладено край. Місцева поліція оголосила, що від вівторка заарештувала 116 протестувальників під час демонтажу наметового містечка активістів. Учора зранку силовики, виконуючи рішення суду, продовжували розчищати частину району Монг Кок.

Всі статті рубрики