Ось куля прилетiла — i ага

Ось куля прилетiла — i ага

Судовий процес, який почався у волинському містечку Турійськ, має шанс «прогриміти» на всю Україну. Нововолинська фірма ТОВ «Весь мир бронедверей» подала в суд на громадського активіста, очільника ГО «Волинські патріоти» Володимира Красулю за «навмисне паплюження доброго імені та репутації».

Тактика «мандрівних» танків

Тактика «мандрівних» танків

В умовах, коли мешканці Донбасу піднімаються на «голодні бунти» проти бездарної і недієздатної терористичної влади або просто втікають із зони бойових дій (учора зафіксовано рекордну кількість вимушених переселенців — понад 5,6 тис. людей, що вдесятеро більше, ніж у середньому за добу), окупанти гарячково поспішають «заморозити» конфлікт на сході України, а сам регіон перетворити на Придністров’я-2.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Він був моєю надією»

«Він був моєю надією»

Днями Президент України підписав указ про нагородження усіх героїв Небесної сотні званням Героя України. Однак серед тих імен не виявилося імені одного з перших жертв боїв на Грушевського — білоруса Михайла Жизневського — та ще двох іноземних громадян, які загинули за Україну. Втім у людській пам’яті Локкі — таким було псевдо Михася — назавжди залишиться героєм.

ПТН — поза законом

ПТН — поза законом

Останнім часом Україною прокотилася справжня епідемія заміни автомобільних номерів на популярні гасла. Крім усім відомого «ПТН ПНХ», часто зустрічаються назви легендарних батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Айдар», написи «Слава Україні», «Путін, здохни» та ін. Співробітники Державтоінспекції донедавна заплющували на це очі.

Обласний «п’ятак»

Обласний «п’ятак»

У продовження серії, присвяченої регіонам, та з нагоди 75-річчя області Національний банк України ввів в обіг пам’ятну монету Тернопільщини номіналом 5 гривень. Основне зображення на аверсі монети — це герб області, а на реверсі художник спробував зобразити квінтесенцію того,чим славиться край: історичні замки, красу природи.

Як на Олеся іменини

Як на Олеся іменини

Учора під стіни Міністерства закордонних справ активісти прийшли не просто з плакатами, барабанами та рупорами, а зi святковим столом, на якому був торт і напис: «С Днем рождения, Саша! Свободен, несмотря ни на что».

Всі статті рубрики