Не замахувався. А шкода

Не замахувався. А шкода

Приморський районний суд Одеси визнав громадянина Росії чеченця Адама Осмаєва, якому приписували підготовку до замаху на Володимира Путіна, винним лише у незаконному поводженні з вибуховими речовинами, необережному знищенні чужого майна і підробці документа. В результаті, Осмаєва засудили до 2 років 9 місяців 14 днів ув’язнення.

То дощ, то сніг...

То дощ, то сніг...

Тепла і затяжна цьогорічна осінь дещо приспала пильність українців, створивши ілюзію, що так може бути завжди. Тому перші примхи передзим’я у вигляді дощу з мокрим снігом та ожеледиці вкотре застали зненацька і комунальників, і простих людей. Зумовив несприятливу погоду циклон Теа, центр якого опинився над Болгарією та Румунією.

Річниця і десятиліття Гідності

Річниця і десятиліття Гідності

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кінець листопада щороку, апелюючи до нашої пам’яті, нагадує нам, українцям, що історія наша складна і драматична. Адже в цей час ми поминаємо невинно убієнних під час Голодного мору предків наших. А відтепер — молимось і за вічний спокій Небесних Сотень...

Сергій Шахов: «Тільки мобілізація зусиль»

Сергій Шахов: «Тільки мобілізація зусиль»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нам усім судилося жити в часи перемін. Мабуть, це на краще, бо кожне випробовування гуртує націю. Сильні стають ще сильнішими, плюс з’являються цінності та ідеї, які стають об’єднуючим елементом, оскільки їх доводиться боронити, проливаючи кров і тримаючи в руках зброю.

Скасувати перемир’я

Скасувати перемир’я

Більше третини українців виступають за припинення так званого «перемир’я» на Донбасі, якого жодного дня не дотримувалися бойовики та російські окупанти і в ході якого продовжують гинути наші вояки. Згідно з результатами опитування Соціологічної групи «Рейтинг», 36% опитаних українців вважають, що необхідно скасувати перемир’я і завершити АТО до повного відновлення української влади на всьому Донбасі, 21% респондентів підтримують надання ширших економічних i гуманітарних повноважень регіону, а ще 17% виступають за надання цим територіям самостійності, федеративного статусу краю, але у складі України.

З Днем народження, Сашко!

З Днем народження, Сашко!

Ще кілька місяців тому український активіст Олександр Кольченко не міг уявити, що святкуватиме своє двадцятип’ятирiччя в Лефортовому СІЗО. Нині ж, доки активного учасника протестів проти анексії Криму російська влада продовжує утримувати за ґратами, у соціальних мережах стартувала інформаційна кампанія «Привітай із днем народження кримського політв’язня Олександра Кольченка».

Всі статті рубрики