Прогрес уже помітний

Прогрес уже помітний

Україна піднялася на 16 позицій у цьогорічному рейтингу сприятливості умов для ведення бізнесу в різних країнах, який формують Світовий банк та Міжнародна фінансова корпорація. Торік наша держава посідала в цьому списку 112-ту позицію, а у 2012-му — взагалі 137-му. Тепер же серед 189 країн світу ми — 96-ті (між Філіппінами та Домініканською Республікою й Багамськими островами).

Невеселий феєрверк

Невеселий феєрверк

У США під час запуску вибухнула космічна ракета-носій «Антарес» із безпілотним космічним кораблем «Сігнус», який мав доставити вантаж на Міжнародну космічну станцію (МКС). Аварія сталася через 6 секунд після того, як апарат відірвався від стартового майданчика космодрому на острові Воллопс біля узбережжя американського штату Вірджинія.

Телебачення вбиває!

Телебачення вбиває!

Телебачення, яке є одним із найпотужніших засобів пропаганди, в нинішні часи є вкрай важливим атрибутом будь-якого тоталітарного устрою. Звісно, за умови, що глядачам доступні лише «ідейно правильні» програми. Ті ж із них, хто має нахабство відійти від визначеної владою телепрограми, ризикують накласти головою.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики