Що станеться з національним інтересом після виборів?

Що станеться з національним інтересом після виборів?

Верховна Рада України вже неодноразово доводила, що для якісної роботи їй потрібен якійсь чинник, який збурюватиме депутатське «болото», консолідуватиме парламентаріїв для ухвалення потрібних рішень.

Олігарх не вказуватиме, що замовчувати

Олігарх не вказуватиме, що замовчувати

Із нового року, уже 1 січня, згідно iз законом, усі державні телерадіокомпанії України (телеканали «Перший Національний», «Культура», обласні державні) мають офіційно перетворитися на єдиного незалежного суспільного мовника — Національну суспільну телерадіокомпанію України. Усі розуміють, що все ще існує загроза формальної зміни вивісок.

Обережно, прихована реклама!

Обережно, прихована реклама!

Чим ближче до виборів, тим більше з’являлося матеріалів з ознаками замовності на телеканалах. Так 1—7 вересня у праймових новинах семи телеканалів експерти зафіксувади 80 таких матеріалів; 29 вересня — 4 жовтня — 97 матеріалів; 6—11 жовтня — 129 матеріалів.

Жити без боргів

Жити без боргів

Народне прислів’я каже: «у невмілого руки не болять». Теперішній український уряд є прикладом того «невмілого», у котрого не болять ані руки, ані душа за народ, змушений жити у злиднях. Адже до праці у Кабміні запрошують за «квотним принципом», замість ретельно добирати професіоналів. Результат проявляється відразу.

У Рузвельта вийшло. Вийде i в Ляшка

У Рузвельта вийшло. Вийде i в Ляшка

Що має зробити здорова нація, щоб створити сильну державу? Позбутися зайвого. 23 роки тому Україна цього не зробила. Полум’яний комуніст Леонід Кравчук, посівши посаду Президента, не провів люстрації, залишив комуністів при владі. Він діяв за радянською приказкою: «Все вокруг колхозное, все вокруг мое».

Одностайність націоналістів

Одностайність націоналістів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цього тижня одразу дві організації презентували дослідження роботи Верховної Ради сьомого скликання — адже у понеділок відбулося її останнє засідання і аналітики змогли остаточно визначити, хто з народних обранців дійсно працював, а хто кілька років протирав штани.

Годинники напоготові

Годинники напоготові

У ніч із 25 на 26 жовтня Україна перейде на зимовий час. Стрілки годинників переведуть на годину назад у всіх регіонах, навіть у Криму. Проте час там і надалі відрізнятиметься від київського. Півострів ще у березні цього року перейшов на московський час, який на годину випереджав київський.

Всі статті рубрики