Надійний тил

Надійний тил

«Горщику, не вари. Хоча, чим більше вариш, тим краще забезпечена буде наша армія. За неповні півтори доби на мою картку прийшло 181+ тис. грн. Це просто супер. Додаткові поставки необхідних речей будуть не тільки зенітникам із Гончарівського, які просили тепловізор і до тепловізора. Перепаде і у фонд деяких інших підрозділів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто «потягне» прем’єрський тягар

Хто «потягне» прем’єрський тягар

Президент Петро Порошенко не обіцяє довгої прем’єріади і вважає, що уряд з’явиться за 10-15 днів після виборів. Очевидно, що ця його заява викликана наміром Президента отримати велику фракцію у новій Верховній Раді Блоку свого імені. Бо, як відомо, Україна живе у парламентсько-президентській республіці і Прем’єра призначатиме аж ніяк не Президент, а саме — новий парламент.

Сергій Тігіпко: «Влада програє економіку»

Сергій Тігіпко: «Влада програє економіку»

Не так давно голова МЗС Польщі Радослав Сікорські підкреслив: для отримання фінансової допомоги Україна мусить розпочати реформи. Навіть лояльний до теперішньої української влади Захід нагадує: без труда та зусиль не буває й винагороди. А лідер «Сильної України» Сергій Тігіпко постійно акцентує на кількох ключових моментах: 1.

Терористичний «маскарад»

Терористичний «маскарад»

За даними РНБО, напередодні парламентських виборів терористи готуються до низки провокацій на Донбасі. Зокрема, бойовики планують обстріляти житлові квартали з мирним населенням та цивільні об’єкти для дискредитації військових підрозділів України. Для цього на свою військову техніку терористи наносять білою фарбою дві лінії, що є розпізнавальними знаками приналежності бойової техніки до складу ЗСУ.

Всі статті рубрики