Курський «Соловей»-розбійник?

Курський «Соловей»-розбійник?

Не встиг Петро Порошенко дати Валентинові Наливайченку розпорядження протягом дня з’ясувати обставини замаху на кандидата в депутати від «Народного фронту», як СБУ оперативно відзвітувало про затримання підозрюваного у цьому злочині. За даними слідства, це уродженець російського міста Курськ, якому пообіцяли винагороду за здійснення замаху.

Наука тікає від «Бука»

Наука тікає від «Бука»

Кажуть, життя продовжується і під час війни — культура, наука загалом не припиняють свого функціонування. Однак ситуація на території АТО призвела до того, що регіон практично втратив вагому частину наукових інституцій: деякі не працюють через значні пошкодження, а якісь вимушено переїхали в інші міста.

«Маленький Моцарт»

«Маленький Моцарт»

У Національній спілці композиторів, а пізніше у Київській філармонії відбулися концерти на підтримку юних талантів Донбасу та Криму, ініційованих відомою скрипалькою Богданою Півненко. Одна з учасниць — дев’ятирічна піаністка Христина Михайличенко з Сімферополя.

Вибори покажуть

Вибори покажуть

Електоральні наміри українців суттєво змінилися у порівнянні з початком виборчої кампанії. За останній місяць Блок Петра Порошенка, Радикальна партія Олега Ляшка та Громадянська позиція Анатолія Гриценка дещо втратили свої позиції. Остання взагалі, за новими дослідженнями, може лишитися поза межами парламенту.

І знову примарна «тиша»

І знову примарна «тиша»

Позавчора Президент Петро Порошенко повідомив про чергову домовленість про введення режиму артилерійської тиші на Донбасі. А вже вчора у Раді нацбезпеки й оборони відзначили, що після оголошення режиму тиші інтенсивність обстрілів зменшилася в кілька разів, за позаминулу добу не загинув жоден український вояк. Речник РНБО Андрій Лисенко натякає, що сталося це після того, як напередодні Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, під час якої було наголошено на необхідності забезпечення режиму повного припинення вогню та артилерійської тиші.

Всі статті рубрики