Акула пера у президентських сітях

Акула пера у президентських сітях

Не хотілося б проводити жодних паралелей, проте паралелі просяться самі собою: ні при Кучмі, ні при Януковичі глава держави не віддавав прямих наказів покарати журналіста за його статтю. Що, втім, не заважало цим двом персонам віддавати накази кулуарні (згадаємо хоча б розправу над Георгієм Гонгадзе та Тетяною Чорновол).

Люстрація: перші результати

Люстрація: перші результати

З кінця жовтня в Україні почнеться так звана «трудова люстрація». Зі своїх посад мають бути звільнені всі ті, хто обіймав керівні посади у державних органах влади та силових структурах за режиму Януковича. Це — вимога Закону «Про очищення влади», який 15 жовтня набув чинності.

Підніжка від Юлі

Підніжка від Юлі

Проблема з голосуванням військовослужбовців у зоні АТО, за наполяганням Президента, вирішуватиметься навіть «непарламентським способом». «Те, що парламент за це не проголосував — це дикість», — заявив представник Президента у Верховній Раді Руслан Князевич в ефірі «5-го каналу».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новому парламенту — новi постатi

Новому парламенту — новi постатi

Політичні уподобання українців стають дедалі непередбачуванiшими, констатують соціологи. Щотижня підтримка одних партій зростає, інші ж, навпаки, — чимраз більше втрачають рейтинги. Навіть фаворити виборчих перегонів починають позбуватися прихильників.

Всі статті рубрики