Брати, повертайте земельку

Брати, повертайте земельку

Прокуратура Київщини через суд днями повернула у власність держави 9 соток землі, що була незаконно відчужена на користь «регіонала» Сергія Клюєва. Як повідомили «УМ» в обласній прокуратурі, слідством встановлено, що у 2002 р. земельна ділянка в облюбованому багатіями селищі Козин Обухівського району була «незаконно передана у власність громадянина для будівництва і обслуговування житлового будинку на підставі рішення виконавчого комітету селищної ради, до компетенції якого не входить вирішення земельних питань».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Запоріжжя — під прицілом

Запоріжжя — під прицілом

Днями співробітники СБУ затримали небезпечну диверсійну групу, яка планувала провести теракти не лише в адміністративних будівлях Запорізької області, а й на стратегічних об’єктах. На яких самих об’єктах планували теракти — спецслужби не повідомляють, але з неофіційних даних стало відомо, що йдеться, перш за все, про знаменитий Дніпрогес у Запоріжжі та про АЕС в Енергодарі.

Бензин розбрату

Бензин розбрату

З’ясувалося, що вантаж (а це бензин марки А-95 у кількості 9736 тонн), який попередньо не пройшов процедуру розмитнення, везли в напрямку Одеси трасою Миколаїв — Новоазовськ. За словами правоохоронців, які заарештували бензовози до рішення суду і відправили їх на штрафмайданчик у село Полігон (Миколаївська область), загальна вартість розмитнення нафтопродуктів перевищує суму в 100 мільйонів гривень

Всі статті рубрики