Про старість і радість

Про старість і радість

Населення Землі неухильно старіє. За прогнозами фахівців, станом на 2030 рік у світі мешкатиме 1,4 мільярда осіб віком понад 60 років. Учора, з нагоди встановленого рішенням Генасамблеї ООН Міжнародного дня осіб літнього віку, підрозділ Організації Об’єднаних Націй під назвою HelpAge («Поміч віку») оприлюднив щорічну доповідь про те, у яких країнах світу старіти найкомфортніше.

Ціни падають, валюта зміцнюється

Ціни падають, валюта зміцнюється

Рівень інфляції країнах, які користуються єдиною європейською валютою, за вересень цього року виявився найнижчим, починаючи з жовтня 2009 року. Згідно з оприлюдненими даними агенції «Євростат», рівень зростання цін на товари в єврозоні опустився до найнижчого рівня за п’ять останніх років.

Холодний душ на гарячі голови

Холодний душ на гарячі голови

Тисячі людей, незважаючи на сильну зливу, позавчора ввечері вийшли на вулиці Барселони та інших каталонських міст, протестуючи проти ухвали Конституційного суду Іспанії про призупинення референдуму щодо незалежності Каталонії. Згідно з планами місцевої влади, плебісцит мав відбутися 9 листопада. Голова виконавчої влади автономії Артур Мас уже навіть оголосив про підготовку до його проведення.

Від ворога до голови

Від ворога до голови

Учора, 1 жовтня, на посаду Генерального секретаря НАТО вступив норвежець Єнс Столтенберг, який замінив у цьому кріслі данця Андерса Фога Расмуссена. Як зазначають аналітики, керувати Північноатлантичним Альянсом йому випало в нелегкі часи, коли міжнародна політика в усьому світі зазнає змін через агресію Росії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики