Юристка з Клуні

30.09.2014
Юристка з Клуні

Перше фото папараці з весілля Клуні й Аламуддін.

Найочікуваніша подія року (а то й кількох десятиріч) у світі шоу-бізнесу нарешті сталася. Від суботи «оскароносний» Джордж Клуні — вже не найжаданіший холостяк Голлівуду. 53-річний актор і режисер одружився з 36-річною британською юристкою ліванського походження Амаль Аламуддін.

Весілля відбулося у Венеції і тривало три дні. Безпосередньо на церемонії в готелі «Аман канал гранде» були присутні лише родичі та найближчі друзі пари, серед яких — колега Клуні Метт Деймон із дружиною Лучаною і топ-модель 1990-х Сінді Кроуфорд із чоловіком Ренді Гербером, який був дружбою молодого. Наречена взяла за дружку свою молодшу сестру Талу.

Коротку весільну сукню з мережива, за чутками, для Амаль пошила креативний директор будинку моди «Александер Маккуїн», британський дизайнер Сара Бертон. Нагадаємо, саме вона одягала до весілля дружину принца Вільяма, герцогиню Кембриджську Кетрін Міддлтон. Клуні був у сірому костюмі від Джорджіо Армані.

Учора ж молодята організували ще одну, вже більш масштабну гулянку, за участю колишнього мера Риму Вальтера Вельтроні та інших зіркових гостей.

Досі Джордж Клуні був таким затятим парубком, що багато хто вже й забув: насправді шлюб з Амаль для нього вже не перший. У 1989—1993 роках тоді ще майже нікому не відомий актор був одружений з актрисою Талією Белсам. Після розлучення затягнути «оскароносця» під вінець довго не вдавалося жодній із його численних подружок, хоча всі вони були особами вельми красивими і достойними. І лише адвокату, найвідомішими справами якої були захист засновника «Вікілікс» Джуліана Ассанжа та екс-Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини, вдалося переконати Джорджа знову змінити парубоцький статус на обручку.