Місяць на роздуми

Місяць на роздуми

Без сумніву, після сенсаційної поразки «Зорі» в минулому турі прем’єр-ліги наставник «Шахтаря» Мірча Луческу провів серйозну виховну роботу зі своїми підопічними. Відтак не дивно, що від свого наступного суперника «гірники» залишили лише мокре місце.

«Горе об’єднало динамівську сім’ю»

«Горе об’єднало динамівську сім’ю»

Майже десять тисяч любителів футболу прийшли позавчора на стадіон «Динамо» ім. Лобановського, аби пом’янути трьох легенд динамівського клубу. Знамениті в минулому гравці, а останнім часом — працівники тренерського штабу Валентин Белькевич, Андрій Баль, Андрій Гусин один за одним пішли з життя за якихось півтора місяця в серпні-вересні.

Форс-мажору наперекір

Форс-мажору наперекір

Попри серйозні складнощі в підготовці до головних змагань сезону, на «мундіаль» до Ізміра Ганна Різатдінова їхала з твердою впевненістю, що «все вдасться». Однак перші два «малі» фінали не принесли бажаних медалей українській грації. У вправах з м’ячем і, що найприкріше, з обручем, який на минулорічному домашньому ЧС став для української прими «золотим», Ганна фінішувала четвертою.

Не зірками єдиними

Не зірками єдиними

Слабке лобі у столичного спорту змушує київський Палац спорту приймати під своїм куполом не зовсім профільні заходи. Останнім часом тут більш-менш регулярно проводилися лише баскетбольні поєдинки. Проведення ж у стінах головної критої арени країни національного чемпіонату з боксу, точніше його фінальних поєдинків, стало для Києва справжньою сенсацією.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики