Виступ з особливим статусом

Виступ з особливим статусом

Таких бурхливих овацій на адресу українського Президента в Конгресі США, як під час візиту Петра Порошенка наприкінці минулого тижня, не лунало, мабуть, ніколи. Переможця Помаранчевої революції Віктора Ющенка свого часу в цій залі також вітали щирими оплесками, але на адресу Порошенка їх дісталося ще більше.

Іван Старіков: Якщо політика Росії залишиться незмінною, через два роки такої держави вже не існуватиме

Іван Старіков: Якщо політика Росії залишиться незмінною, через два роки такої держави вже не існуватиме

Російський опозиційний політик Іван Старіков після Помаранчевої революції знаний і в українському політикумі. Він давно співпрацює з Петром Ющенком, добре знайомий із третім Президентом України Віктором Ющенком, досить часто буває в Києві. Перед одним із таких приїздів кілька років тому Іван Валентинович в інтерв’ю «Україні молодій» пророкував залежній від нафти і газу російській економіці подальше падіння, а залежному від економічної ситуації суспільству — наростання незадоволення владою, яке рано чи пізно завершиться вибухом народного гніву..

«Руки геть від України!»

«Руки геть від України!»

Уперше за півроку росіяни знову вийшли на вулиці під гаслом «Руки геть від України!». Власне, «марші миру» — акції протесту проти війни в Україні — відбулися минулої неділі в багатьох країнах світу. Але саме російські мітинги, після піврічної мовчанки незгодних із політикою Володимира Путіна на тлі «кримнашного» апофеозу підтримки політики Кремля, спричинили найбільший резонанс.

Всі статті рубрики