Званий гість

Званий гість

Голова Держдуми Росії Сергій Наришкін вчора повернувся до Москви із Франції, де перебував із дводенним робочим візитом. У Парижі він зустрічався з французькими парламентаріями, політиками, бізнесменами. У цьому не було б нічого дивного, якби не те, що Наришкін із середини березня перебуває в «чорному списку» російських офіційних осіб, які були безпосередньо причетні до анексії Криму і яким заборонений в’їзд до Євросоюзу.

Кривавий «Кримнаш»

Кривавий «Кримнаш»

У російському суспільстві тим часом зростають підживлювані пропутінською пропагандою мілітаристські настрої. За даними найсвіжішого соціологічного дослідження Левада-центру (опитування проводилося 22-25 серпня у 134 населених пунктах Росії), якщо в березні анексію Криму підтримували 64% росіян, то тепер — 73%.

Брудно, як в... Осло

Брудно, як в... Осло

«Зірковість» готелю — ще не показник його якості. Досвідчені мандрівники добре знають, що 5 «зірочок» у, скажімо, Єгипті й такі самі 5 у Японії можуть відрізнятися «як небо і земля». Зрештою, багато залежить не лише від наявності певного переліку послуг чи зручностей, а й від якості їх виконання, ставлення персоналу до клієнта й сумлінності виконання своїх обов’язків.

Таким не місце у пристойному товаристві

Таким не місце у пристойному товаристві

Австралія запропонує країнам, які належать до групи 20 найбільш економічно розвинених держав світу, відкликати запрошення президенту Росії Володимиру Путіну на саміт «Великої двадцятки» в австралійському місті Брісбен. Про це повідомив міністр торгівлі Австралії Ендрю Робб. Глава австралійської дипломатії Джулі Бішоп та міністр оборони Девід Джонсон викладуть таку пропозицію на саміті НАТО, який відбудеться цього тижня в Уельсі.

Всі статті рубрики