Про скіфське залізо, український Клондайк і зниклий «нобелівський» фонд

Про скіфське залізо, український Клондайк і зниклий «нобелівський» фонд

Коли щороку з’являються новинки київського, львівського, одеського чи харківського краєзнавства — це вже давно сприймається за норму. А от коли два роки поспіль виходять подарункові альбоми Кривого Рогу — це вже подія. Подія має ім’я: Ігор Рукавіцин, колекціонер-дослідник місцевої минувшини.

Левова частка

Левова частка

Долю і конем не об’їдеш. Національний художній музей, що на вулиці Грушевського,6, народну мудрість засвоїв ще в лютому, коли потрапив на лінію вогню під час січневих подій. Тоді музейники виявили неабияку мужність, щоб зберегти експонати і всіма силами підтримували Революцію гідності. Минуло трохи часу, і музейники знову «в строю».

Італія про тебе не забула

Італія про тебе не забула

Наприкінці серпня на острові Лідо, що в Італії, відкрився 71-й міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Голлівудські знаменитості Емма Стоун, Едвард Нортон, Тім Рот, а також голова журі Олександр Депла приїхали на острів на яхтах. Гості вражали ефектним вбранням: Б’янка Балті з’явилася у розшитій квітами сукні Dolce&Gabbana, Франка Соццані — в ансамблі Schiaparelli, Луїза Раньєрі — в Armani Prive.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики