Осінній квартет

Осінній квартет

Чотири команди – з шести, що стартували в єврокубковому сезоні 2014/15, — представлять Україну на стадії групових турнірів: «Шахтар» — у Лізі чемпіонів (пряме потрапляння без відбору), а в Лізі Європи — «Динамо» (теж напряму), «Дніпро» й «Металіст» (через кваліфікацію).

Апетити дебютантів

Апетити дебютантів

Одна перемога в двох матчах — такий показник збірної України на чемпіонаті світу, що минулої суботи стартував в Іспанії. Наші баскетболісти-чоловіки вперше пробилися на планетарний форум. Як кажуть, апетит приходить під час їди. Але якщо на Євро-2013 підопічні Майка Фрателло були темною конячкою, яка несподівано обскакала багатьох фаворитів, то тепер суперники й експерти підходять до «синьо-жовтих» з усією серйозністю.

Київські погроми «Шахтаря»

Київські погроми «Шахтаря»

У минулому чемпіонаті прем’єр-ліги «Ворскла» зарекомендувала себе як гроза авторитетів. Утім на старті нинішнього розіграшу, який був затьмарений смертю президента полтавського клубу Олега Бабаєва, підопічним Василя Сачка не вдалося попсувати нерви «Шахтарю» та «Динамо», у яких у другому колі попереднього розіграшу полтавчани змогли відібрати очки.

Гіркі солодощі

Гіркі солодощі

Якби не донеччанин Ілля Марченко — єдиний з українців, хто пробився до другого кола одиночного розряду на Відкритому чемпіонаті США-2014, виступ наших співвітчизників на останньому в сезоні турнірі «Гранд шлема» мав би ознаки суцільної катастрофи.

«Золота» стабільність «академістів»

«Золота» стабільність «академістів»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Уперше з часів СРСР українські веслувальники-«академісти» здобули «золото» чемпіонату світу. На турнірі, що проходив в Амстердамі, Артем Морозов, Олександр Надтока, Дмитро Міхай та Іван Довгодько встановили новий рекорд для свого класу човнів — 5:32.26.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вихід — через гори

Вихід — через гори

Зазвичай більшість знакових велогонщиків планети «не доїжджали» до останньої в сезоні велобагатоденки «Гранд туру». Проте на цьогорічній «Веульті», 69-й за ліком, зібралися чи не всі діючі зірки велоспорту. Немає хіба що чинного переможця «Тур де Франс», італійця Вінченцо Нібалі та минулорічного тріумфатора іспанської «петлі» — американця Крістофера Хорнера, який через хворобу був змушений знятися з перегонів незадовго до їхнього старту.

Всі статті рубрики