Чекайте на «зелене»

Чекайте на «зелене»

Літні канікули завершилися, і школярі, які повернулися з відпочинку, готуються до школи. Саме в цей час столична Державтоінспекція вирішила нагадати маленьким пішоходам правила безпеки руху й оголосила місячник під назвою «Увага! Діти на дорозі!».

Тест на витривалість...

Тест на витривалість...

Попри те, що захист Надії Савченко просив суд змінити запобіжний захід на заставу в розмірі мільйон рублів, слуги Феміди у Воронежі продовжили арешт до 30 жовтня. Формальна підстава — «для вивчення нових доводів української сторони», прокурор наполягав, що на свободі льотчиця може продовжити «злочинну діяльність і знищити докази».

Смерть зі знаком питання

Смерть зі знаком питання

Екс-глава Фонду держмайна (2005—2008), народний депутат кількох скликань від Соцпартії Валентина Семенюк-Самсоненко знайдена мертвою у своєму будинку в селі Чайки, що в Києво-Святошинському районі. Бездиханне тіло 57-річної пані Валентини знайшла її донька у середу ввечері.

«Луганмаш» тепер не наш

«Луганмаш» тепер не наш

Про нову прописку Луганського машинобудівного заводу, який виробляв обладнання для чорної і кольорової металургії, вугільної, коксохімічної, енергетичної, будівельної, целюлозно-паперової промисловостей і сільського господарства України та ближнього зарубіжжя, радісно повідомила російська газета «Вєстi».

«Росія здригнеться від трупів!»

«Росія здригнеться від трупів!»

Учора Президент Петро Порошенко у зв’язку з різким загостренням ситуації на Донбасі скасував візит до Туреччини і скликав екстрене засідання РНБО. Йдеться насамперед про дві гарячі точки на півдні Донеччини — Амвросіївку та Старобешеве, де фактично відбулося вторгнення російських військ в Україну.

Учні-невидимки

Учні-невидимки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Скандал, який днями розгорівся в елітному столичному ліцеї, де навчаються діти відомих політиків та бізнесменів, збагатився новими подробицями. Нагадаємо, що минулої п’ятниці до ліцею завітав слідчий у супроводі народного депутата від ВО «Свобода» Ігоря Мірошниченка та людей у балаклавах.

Всі статті рубрики