Третім будеш!

Третім будеш!

Водночас для українських стрибунів з трампліна, які, зазначимо, виграли медальний залік на минулорічному ЧЄ, нинішній єврофорум отримав бронзовий відтінок. Із п’яти нагород, здобутих вихованцями Токмачової, чотири мають «жовтувато-коричневий» колір. Як розповідала перед стартом змагань головний тренер, її підопічні підійшли до головного старту сезону далеко не в кращих моральних та фізичних кондиціях.

П’ятеро наших у Нью-Йорку,

П’ятеро наших у Нью-Йорку,

Україна на US Open отримала п’ятьох представників в основній сітці: двох чоловіків і трьох жінок. До Сергія Стаховського та Еліни Світоліної, які були включені в основний турнір без відбору, додалися Ілля Марченко, Марина Заневська та Леся Цуренко. Наш найкращий тенісист — Олександр Долгополов, який є 22-ю ракеткою світу, пропускає відкриту першість США через травму.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ціна суддівської любові

Ціна суддівської любові

Не секрет, що Кубок країни завжди сприймався вітчизняними (та й не тільки) клубами елітного дивізіону як другорядний турнір. Проте в умовах «урізаного» формату поточного чемпіонату прем’єр-ліги, в якому, нагадаємо, бере участь історично мала кількість команд (14), національний Кубок став життєво необхідним додатком до змагального календаря клубів ПЛ, котрі перед стартом сезону не раз заявляли про необхідність збільшення ігрового навантаження.

Всі статті рубрики