Проти доказів не попреш. А Москва пре

Проти доказів не попреш. А Москва пре

Завтра Воронезький суд знову збереться для розгляду питання продовження утримування під арештом української льотчиці Надії Савченко, звинуваченої в причетності до смерті російських журналістів телеканалу «Росія» Ігоря Корнелюка та Антона Волошина. Сама Надія досі перебуває в слідчому ізоляторі Воронежа після того, як у липні цього року її викрали бойовики «ЛНР» і вивезли до Росії.

Хата для тата

Хата для тата

Вірменин Сергій Нігоян i білорус Михайло Жизневський стали першими жертвами війни Майдану з режимом і першими героями Небесної сотні. Тоді, у січні, вигуками «Герої не вмирають!» в останню путь Михайла проводжали тисячі киян. І після похорону друзі героя не залишили родину Жизневського без уваги.

До Європи — на візку

До Європи — на візку

У мандрівку до Європи жителі Кіровограда провели свого земляка, інваліда ІІ групи Івана Ареф’єва. Він задумав установити рекорд — доїхати до Страсбурга на велосипедному візку з ручним приводом і фінішувати біля адмінбудівлі Європейського парламенту. У таку далеку подорож Іван вирушив iз благородною метою — усім, кого зустрічатиме по дорозі, він розповідатиме про рідну Україну.

Прощавай, Гуллівере

Прощавай, Гуллівере

Ще кілька років тому ім’я Леоніда Стадника із села Подолянці Чуднівського району Житомирської області було у всіх на вустах. Особливо після того, як з українським Гуллівером зустрівся Президент України Віктор Ющенко і подарував йому автомобіль, щоб легше було пересуватися.

Руки загребущі

Руки загребущі

Білі вантажівки російського «гуманітарного конвою» були зафіксовані супутниками біля стратегічних об’єктiв — донецького заводу «Топаз» та Луганського патронного заводу. У зв’язку з цим РНБО виступило із заявою, що гумконвой має на меті вивезти з України цінне обладнання.

Так хто фашисти?

Так хто фашисти?

Тодi як столиця приймала парад українських вояків, серед яких було чимало і безпосередніх учасників АТО, у Донецьку бойовики влаштували свій «парад ненависті». Спершу на центральній площі Леніна терористи виставили 10 одиниць спаленої української техніки: установки «Град», «Нони» і кілька БТРів.

Вітчизняна війна 2014 року

Вітчизняна війна 2014 року

Те, що на Донбасі відбувається не антитерористична операція, а вітчизняна війна за незалежність України, визнав Президент Петро Порошенко. Звісно, зміна термінології у промові глави держави на святковому майдані Незалежності 24 серпня не призведе до введення воєнного стану, адже за таких обставин було б неможливо провести парламентські перевибори (про розпуск Верховної Ради Президент заявив позавчора).

Всі статті рубрики