«Металістам» тут не місце

20.08.2014
«Металістам» тут не місце

Рольф Бухгольц.

Чоловіка з найбільшою у світі кількістю металевих кілець у тілі знає увесь світ. Ну або щонайменше — читачі Книги рекордів Гіннесса, виданої більш ніж у ста країнах світу. Але знають — не значить «шанують». Принаймні в Об’єднаних Арабських Еміратах до світового рекордсмена з пірсингу, німця Рольфа Бухгольца, поставилися без жодного пієтету. Минулої неділі його не впустили до Дубая, повідомляє американський телеканал «Ен-Бі-Сі Ньюз».

Сам Бухгольц у своєму блозі прокоментував заборону на в’їзд в ОАЕ в двома словами: «Дурні люди». На думку пірсингіста, арабська влада запідозрила його в тому, що він практикує чорну магію. Частина ЗМІ інформує, що Рольфа не впустили в країну «з міркувань безпеки», а інші вважають єдиною проблемою моторошний вигляд чоловіка, який носить у тілі 453 кільця. З них 100, а також два штучних роги, — на обличчі. Ще 278 кілець містяться навколо геніталій. Завдяки саме таким цифрам 2010 року його внесли до Книги рекордів Гіннесса.

53-річний Бухгольц, який працює у галузі інформаційних технологій, прибув до Дубая з метою виступити у нічному клубі Cirque le Soir у рамках циркової вистави. Працівники клубу, які примчали в аеропорт, щоб визволити зірку, також не змогли переконати службовців аеропорту впустити німця до країни. Замість цього його депортували назад до Стамбула, звідки Рольф прилетів в ОАЕ.