Коли стріляють гармати, зорі не мовчать

Коли стріляють гармати, зорі не мовчать

Моя співрозмовниця Ярослава Сидоренко розглядає астрологію як сукупність фізико-математичних правил, що реалізуються у біохімічному середовищі. Головний ефект, який повинен враховувати фахівець-астролог — ефект резонансу. «Я — не фахівець, — одразу наголосила вона. — У мене інший фах і дипломи з інших спеціальностей.

Геркулес із зони АТО

Геркулес із зони АТО

«І навіть Геракл, маючи за спиною 12 подвигів, чистив Авгієві стайні, не вважав себе героєм і не уникав рутинної праці», — каже мені колега у розмові про те, чому Майдан досі не розходиться. Від тiєї бесіди минув майже місяць, і в кінотеатрах вийшов у прокат фільм «Геркулес 3D» режисера Брета Ретнера.

Шизофренія по-російськи

Шизофренія по-російськи

«Зрозуміло, що такі люди, як Іван Дорн, після такого вчинку можуть співати у Львові, Івано-Франківську, можуть співати де завгодно, але тільки не в Росії. У Росії співаки, що вихваляють убивць, співати не будуть, виступати не будуть, ні копійки заробляти тут не будуть», — обурився виступом українця Вані Дорна на відкритті конкурсу «Нова хвиля» в латвійській Юрмалі петербурзький депутат Віталій Мілонов.

Всі статті рубрики