«Геть московського попа!»

«Геть московського попа!»

Патріарх Московський і всієї Русі через події в Україні та зміну влади відмовився не лише від участі в урочистостях до Дня Хрещення Русі 28 липня, а й від засідання Собору. «Брати участь у Соборі єпископів УПЦ 13 серпня будуть винятково правлячі і вікарні архієреї Української православної церкви.

Бойова гастроль

Бойова гастроль

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора біля пам’ятника Ярославу Мудрому, що на Золотих Воротах, волонтери збирали допомогу для вояків у зоні АТО. Медикаменти, харчі, одяг, усе, що необхідно для хлопців на сході, кияни масово приносили, щоб волонтери та українські музиканти доправили до військових. «Я постійно намагаюся долучатися до таких заходів, — розповідає «УМ» киянка Валентина.

А літаки як ластівки

А літаки як ластівки

Усі звертають увагу на її кучеряве волосся. Олі 10 років. Її рідне місто — Стаханов Луганської області. У неї прості батьки. Мати працює в пекарні, батько — охоронцем. А Оля — зірка. Поважна, грайлива, кокетлива... Її мама каже, що вона — викапаний татунцьо, навіть документів не треба, і так на вулиці кожен знає, чия вона.

Без Надiї сподiваємось

Без Надiї сподiваємось

Учора під посольством Росії в Києві активістка Марія Берлінська влаштувала одиночний пікет, протестуючи проти підтримки Росією терористів. Дівчина лягла на асфальт, накрила себе українським прапором, а поруч поклала плакат «Досить нас вбивати».

Знайти і знешкодити

Знайти і знешкодити

За останні дні українські війська надійно закріпилися у звільнених районах. У середу було звільнено Карлівку та Нетайлове Донецької області, а також Первомайське — Луганської. Тривають бої за Лисичанськ, однак його «зачистка» — це вже питання часу. Навіть самопроголошений «міністр оборони» ДНР Ігор Гіркін-«Стрілок» визнав, що дав наказ залишити місто і закріпитися на лінії Стаханов—Алчевськ.

Всі статті рубрики