НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хоч десь не «ла-ла-ла»!

Хоч десь не «ла-ла-ла»!

Запрошення на фінал чемпіонату світу з футболу в Бразилії президент Росії Володимир Путін прийняв недарма. Візит на південноамериканський континент віднедавна (чи все ще?) одіозний для країн Заходу лідер здійснив із великою користю для зовнішньополітичних відносин, зайвий раз заручившись підтримкою латиноамериканських союзників.

Сенсація «нової хвилі»

Сенсація «нової хвилі»

На дострокових парламентських виборах у Словенії перемогу здобула опозиційна лівоцентристська Партія Міро Церара (ПМЦ). За цю політичну силу віддали голоси 34,6% виборців. Правоцентристи зі Словенської демократичної партії здобули 20,7%. Третє місце посіла Демократична партія пенсіонерів Словенії із результатом 10,2%.

Ненадійна хата

Ненадійна хата

У найбільшому місті Марокко, Касабланці, в ніч із четверга на п’ятницю завалилися три 4-5-поверхові житлові будинки. Станом на вчора кількість жертв зросла до 23 людей. За словами очевидців, три сусідні будинки в районі Ель-Ханк майже миттєво склалися, як карткова конструкція.

Україна втратила друга

Україна втратила друга

Україна має в Росії мало друзів. Не тих, хто звик поблажливо висловлювати «старшобратську» ніжність до «етіх глупєнькіх хохлов», а справжніх, щирих. Так було завжди. І, на жаль, навіть серед найкращих представників російської інтелектуальної еліти більшість зазвичай рано чи пізно підтверджує істинність приписуваного Володимирові Винниченку вислову: «Російський демократ закінчується там, де починається українське питання».

Всі статті рубрики